David Manzheley: Most csak Szájer volt magyar a buliban, de korábban több magyar kormányzati politikussal partiztunk együtt

ÉLET
2020 december 03., 11:38

Szexeltem közben, majd a rendőrökkel voltam elfoglalva, így nem láttam a saját szememmel Szájer József menekülését - mondta a 444-nek David Manzheley, az a férfi, akinek a brüsszeli belvárosi lakásában múlt pénteken a Fidesz-alapító részvételével a gyülekezési szabályokat megsértő szexbulit tartottak. Ez vezetett végül Szájer lemondásához az EP-képviselőségről és kilépéséhez a Fideszből.

Manzheley elmondta, hogy óriási volt a kavarodás, miután az egyenruhások az orgia kellős közepén árasztották el a lakást és kezdték igazoltatni a meztelen jelenlévőket. Ő saját magával és a rendőrökkel volt elfoglalva, a szexelő társaságban ráadásul többeknek is Szájeréhoz hasonló szakálla volt, így magát a legendássá vált menekülést nem látta.

Miután elmentek a rendőrök és összepakolt, egy idegen ruhát sem talált a lakásban, ezért feltételezi, hogy a lelépő Szájer vagy a kezében, vagy gyorsan magára kapkodva, de valahogy maga vihette el a ruháit. Ez alkalommal nem volt más magyar vendége, de korábban rendszeresen fordultak meg magyar politikusok az általa szervezett tömeges szexeseményeken, olyanok, akik otthon nem vállalhatják a szexuális irányultságukat - mondta.

A férfi reagált arra, hogy az európai sajtóban elkezdett keringeni egy link egy lengyelországi körözésről. Egy vele megegyező nevű, de 36 éves lengyel férfit keresnek csalás miatt.

Ő itt a körözött lengyel:

Ez itt a buliszervező:

David Manzheley szervezte azt a brüsszeli szexpartit, amiről Szájer József, a Fidesz EP-képviselője az ereszcsatornán próbált elmenekülni a rendőrök elől.
photo_camera David Manzheley szervezte azt a brüsszeli szexpartit, amiről Szájer József, a Fidesz EP-képviselője az ereszcsatornán próbált elmenekülni a rendőrök elől.

és

Manzheley szerint ez a körözvény a lengyel kormányzat próbálkozása arra, hogy őt mint az ügy egyik koronatanúját hiteltelenné tegye. A férfi a 444-nek megerősítette, hogy 29 éves, azt állította, hogy a körözésben szereplő egyik adat sem igaz rá, a szülei nem lengyelek és nem úgy hívják őket. Manzheley szerint azért próbálkozhatnak ilyennel a lengyelek, mert a lengyel Igazságügyi minisztérium egyik jobboldali vezetője is a törzsvendége, ami kínos a helyi kormánypártnak.

Menzeheley a lengyel Onetnek is határozottan cáfolta, hogy őt köröznék.

A buli házigazdája szerint esetleg a rendőrségi videófelvételek hozhatnak érdekességet az ügyben, a lakásába berontó egyenruhások ugyanis szerinte végig videózták az egészet.

19.39 Frissítés: a lengyel lapok információi szerint a Lengyelországban körözött csaló szervezhette a brüsszeli szexpartit.