Közbeszerzést nyert a helyi fejlesztésekért felelős kormánybiztos cége

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

Kedden jelent meg a Közbeszerzési Értesítőben, hogy a Ferroép Zrt. nyert meg egy szegedi közbeszerzést. A cég építhet meg egy egészségügyi laboratóriumot és a hozzá tartozó irodákat, összesen 1,73 milliárd forintért

A Ferroép Nemesi Pál érdekeltsége. 2019-ben őt támogatta a Fidesz a szegedi polgármester-választáson, de abban a versenyben alulmaradt Botka Lászlóval szemben.

Nemesi PálFotó: Rosta Tibor/MTI/MTVA

Idén szeptemberben kormányzati megbízást kapott Nemesi Pál, a Dél-alföldi Gazdaságfejlesztési Zóna komplex fejlesztéséért felelős kormánybiztossá nevezte ki Orbán Viktor. Ebben a zónában van Szeged is, ahol a közbeszerzést Nemesi cége megnyerte. 

Amikor a közbeszerzést tavasszal kiírták, és a Ferroép jelentkezett rá, akkor Nemesi még nem volt kormánybiztos, de mire kiválasztották a cégét a munkára, addigra már az volt.  

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!