Bereményi, Csaplár, Kukorelly és Tóth Krisztina műveit kirakják a netre

Járvány hírlevél
A koronavírus és a küzdelem ellene. A helyzet itthon és a világban.

Ismét 36 főre bővült a DIA, azaz a Digitális Irodalmi Akadémia életben lévő tagjainak száma. A tagok életművét digitalizálják, és ingyen hozzáférhetővé teszik a neten. 

Az új tagok: Bereményi Géza, Csaplár Vilmos, Kukorelly Endre és Tóth Krisztina. 

Bereményi GézaFotó: Czeglédi Zsolt/MTI/MTVA

2020-ban négy tagja hunyt el az Akadémiának, Bertók László, Csukás István, Méray Tibor és Tornai József. 

Az új tagokat a régiek választják, idén e-mailben szavaztak.

Posztumusz taggá választották továbbá Bakucz Józsefet, Géher Istvánt, Gombos Gyulát, Kosztolányiné Harmos Ilonát, Agota Kristofot, Oláh Jánost, Simonyi Imrét és Szőcs Gézát. 

A DIA itt böngészhető. 

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!