Matolcsy: Ha az első félévben sikerül elérni a védettséget, az elmúlt száz év leggyorsabb gazdasági helyreállása jöhet

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

„Optimistán tekintek a jövőbe, de az egészségügyi szakemberek kezében vagyunk. A meghatározó az lesz, hogy mikorra sikerül elérni a lakosság védettségét és ezzel legyőzni a járvány okozta félelmet. Amennyiben az a jövő év első felében megvalósul, akkor az elmúlt száz év leggyorsabb gazdasági helyreállására számítunk Magyarországon” - mondta Matolcsy György jegybankelnök a Magyar Nemzetnek

A jegybankelnök optimista értékelése azután érkezett, hogy december közepén a gazdasági visszaesés felét lényegében a kormány nyakába varrta. Tavasszal pedig még arra számított, hogy a magyar GDP idén is növekedni fog - ez nem jött be, 6-6,5 százalékos lesz az idei GDP-csökkenés. 

Az akkori előrejelzés részben azon alapult, hogy nem lesz második hullám - bár erre a valóságban nem sok esély volt.

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Kapcsolódó