Annyira kevesen nézik HírTV-t, hogy a csatorna maga mondta fel a szerződését a UPC Directnél

Média
2020 december 29., 18:37

"Tekintettel arra, hogy a csatorna népszerűsége és teljesítménye az utóbbi időben nem érte el a korábbi szintet, a műsor szolgáltatója maga kezdeményezte a szerződésbontást," aminek értelmében kikerül az UPC Direct alapcsomagjából a HírTV. Helyét a Pesti TV kapja meg, amit a szolgáltató közleménye úgy jellemez, mint

az ország és Európa első influenszer- és hírtelevíziója. A csatornán több ismerős arc is feltűnik, döntő többségében olyan egyedi és roppant fiatal műsorvezetőkkel, akik korábban vlogot vagy blogot vezettek, de televízióműsort nem.

-írják.

A PestiTV-t Vaszily Miklósnak, a TV2 igazgatósági elnökének, az Indexet tulajdonló Indamédia résztulajdonosának cége a Progressive Media üzemelteti. A cégnek az 50 százalékát birtokolja, a másik fele pedig egy olyan, Bizalom Vagyonkezelő Kft nevű cégé, ami a G7 gazdasági lap cikke szerint okirattal bizonyíthatóan Mészáros Lőrinc pénzét kezeli, és eddig 500 millió forintot bocsátott a PM rendelkezésére. Vaszily csak a pénzt adja, a Pesti TV tartalmát a Huth Gergely-féle Pesti Srácok készíti.