Leállt a közlekedés egy német vasúti szakaszon, mert egy hattyú a sínekre telepedve gyászolt

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

23 vasúti járatot kellett törölni Németországban, a Kassel és Göttingen közötti szakaszon december 23-án, mert egy hattyú a sínekre telepedett, írja a Guardian

Úgy tűnt, mintha a társát gyászolta volna, egy másik hattyú ugyanis a felsővezetékek közt pusztult el. Végül a tűzoltók vitték el mindkét madarat, az életben maradt állatot a Fulda folyónál engedték el. Az eset napokkal később került nyilvánosságra, a német rendőrség szerint 50 percen keresztül állt a közlekedés. 

Nem túlzás gyászról beszélni: korábban is megfigyelték, hogy a hattyúk hajlamosak egy ideig ott maradni halott társaik közelében. 

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!