Koronavírus-számok Magyarországon 01.28.
Elhunytak + 93 Σ 12 291
Kórházban - 140 Σ 3 669
Fertőzöttek + 1 569 Σ 363 450
Oltottak + 8 511 Σ 161 215

A magyar Koronainfó-oldalon még az szerepel, hogy nincs is védőoltás koronavírus ellen

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

Szabó Szabolcs országgyűlési képviselő Facebook-posztban hívta fel a figyelmet arra, hogy a skót egészségügyi szolgáltató, az NHS Scotland magyar nyelvű kiadványban is tájékoztatja a Skóciában élő magyar állampolgárokat a koronavírus elleni védőoltásról.

A Mérce összehasonlítása szerint a skót kiadvány informatívabb a hivatalos magyar kormányzati tájékoztatásnál is, ugyanis a vakcinainfo.gov.hu oldal sajnos nem túl információgazdag.

Közben a koronavirus.gov.hu általános kormányzati tájékoztatóoldal sem a naprakészségével tűnik ki: a Gyakran ismételt kérdések menüpontban például még mindig az szerepel, hogy

nem létezik védőoltás a koronavírus ellen.

Ez persze nem igaz, oltás olyannyira van, hogy már Magyarországon is adják, csak frissíteni kellene az oldalt.

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!