Bemutattak egy soha nem látott jelenetet az Office-ból

Reggel 4 hírlevél
Amit 2021-ben tudni kell, minden reggel.

Mostantól nem elérhető az NBC Office című komédiája a Netlixen, a készítő ugyanis saját streamingszolgáltatást indított Peacock néven, ahová átköltöztették a csatorna saját gyártású műsorait. Hogy reklámot csináljanak a saját szolgáltatónak, és feliratkozásra bírják az embereket, bemutattak egy eddig nem látott jelenetet az Office 9., azaz utolsó évadából.

A jelenetben Dwight Schrute-ot győzik meg a kollégái arról, hogy ő nemcsak a Dunder Mifflin papírgyár középvezetője, hanem a Kiválasztott is, akinek meg kell mentenie a világot a Mátrix hatalmától. (Vulture)

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Kapcsolódó