Mire kikelsz az ágyból vasárnap, a minszkiek már el is indultak tüntetni

Bár a hírek már rég nem róluk szólnak, a fehéroroszok továbbra is kitartanak Lukasenka elnök-diktátorral szemben. Még egy olyan napon is, mint ez a hideg, ott havas vasárnap, amikor nincs semmiféle nagy meghirdetett tüntetés, ilyen felvételek készültek a fővárosban, Minszkben, spontán tiltakozásra induló helyiekkel:A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.