Obama: Ez nemzetünk szégyene

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

Barack Obama volt amerikai elnök (2009 - 2017) közleményben értékelte a helyzetet. Az amerikai nemzet szégyenének nevezte Capitolium ostromát.

Arról ír, hogy az erőszak nem érhetett senkit meglepetésként, mert Donald Trump két hónapja hazugságokkal hergeli az embereket, és a teljesen szabályos elnökválasztás eredményét nem hajlandó elfogadni.

Obama szerint a republikánus politikusoknak választaniuk kell, hogy tovább gerjesztik a tüzet a hazugságok megismétlésével, vagy csillapítják a feszültséget, és Amerikát választják a rombolás helyett. 

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!