Schobert Norbi magánnyomozókat fogadott, hogy leszámoljon a családját ócsárló követőivel

bosszú
2021 január 14., 05:54

Schobert Norbi százmilliókat perelne ki azoktól, akik a családja vagy a termékei nevét a szájukra veszik a közösségi médiában, a leszámoláshoz pedig magánnyomozókat is felbérelt, írja a Blikk.

„Eddig tűrtem, de elég volt! Nem tűröm tovább, hogy a családunkat gyalázzák és a termékeimet válogatott hazugságokkal rossz színben tüntessék fel. 2021 a rettentő megtorlás és válaszcsapás éve lesz” – nyilatkozta.

Schobert Norbinak a családja piszkálásán túl az fáj nagyon, hogy a termékeit is folyamatosan szidalmazzák. Állítása szerint egyszer feltúrták a kukájukat a házuk előtt, és lefotózták, hogy mit találtak benne, de állítólag olyan is történt, hogy az egyik termékükbe kukacokat raktak és azt fotózták le.

Én rendszeresen gnómnak, törpének vagyok beállítva, Réka lapos seggű, a gyerekeinknek a képességeit és kinézetét pocskondiázzák. Messze túlmentek a szabad véleménynyilvánítás határán, amit egy közszereplőnek el kell tűrnie, de a szerzői jogokat is megsértették a képeink és tartalmaink engedély nélküli felhasználásával” – dühöngött a lapnak.

Schobert Norbi már egy éve dolgozik a beadványon két magánnyomozóval és három ügyvéddel, hogy az IP-címűk alapján megtalálják és bíróság elé állítsák a kötekedő felhasználókat.

„Büntető- és polgári peres eljárásra is számíthatnak, százmilliókat fognak nekem fizetni!” - mondta Norbi.