Külön Dance Dance Revolution szoba is van Putyin titkos palotájában

külföld
2021 január 19., 18:21

Oroszországból és a világ más részeiről is rengetegen nézik a két napja hazatérő orosz ellenzéki Alekszej Navalnij csapatának oknyomozó videóját Vlagyimir Putyin orosz elnök titkos fekete-tengeri palotájáról. Az összesen 17 ezer négyzetméteres épületkomplexumnak saját temploma és kikötője van, az itt dolgozó több ezer ember még fényképezős mobiltelefont sem vihet be az ellenőrzőpontokat elkerülve megközelíthetetlen területre.

De az embereket, ahogy az elűzött ukrán elnök Viktor Janukovics palotájánál, úgy itt is az egészen elképesztő lakberendezési ötletek érdeklik, ezért a szobabelsőkről készült látványtervek kezdtek leggyorsabban terjedni az interneten.

Navalnij és csapata egy, a palotán dolgozó építési vállalkozó segítségével tudták elkészíteni a posztjukban szereplő interaktív látványterveket, a vállalkozó ugyanis átadta nekik a palota részletes alaprajzát és terveit, melyeket a helyiségekben lévő szőnyegek mintázatától kezdve az ott lévő bútorok cikkszámáig minden szerepel. Ezeket a terveket aztán összehasonlították a palota belsejéről az utóbbi néhány évben kiszivárgott képekkel, és ezek igazolták is a tervek hitelességét.

Navalnijék szerint a palotában van például egy szoba, ahol fejedelmi körülmények között játszhat Dance Dance Revolutiont (DDR ---> NDK ---> Drezda ---> 😲) barátaival az Orosz Föderáció elnöke:

Makettszoba:

link Forrás

Színházterem:

Uszoda:

Jacuzzi, mellette fotelekkel, ha esetleg egy miniszter az épp fürdőző elnöknek kell jelentsen:

Kaszinó:

Sztriptízbár:

És Putyin ágya se semmi:

Konditerem:

Ez meg csak egy random terem: