Melania Trump ennél látványosabban nem hagyhatta volna maga mögött az elmúlt négy évet

Utóda beiktatási ünnepségét kihagyva szerda reggel Washingtonból Floridába repült Donald Trump és felesége, Melania. Mint írtuk, a szűkkörű washingtoni búcsú igazán trumposra sikerült, a volt elnök azzal búcsúzott, hogy "Visszatérünk". 

Ezt aligha gondolja így felesége, a legnépszerűtlenebb first ladyként elköszönő Melania, akinek a jelek szerint pont elég volt az elmúlt 4 év. Legalábbis ezt sugallja az a videó, ami már Floridában készült az exelnöki párról. 

Melania a repülőgépen átöltözött, feketéből ugyan színesre váltott, de teljesen kifejezéstelen arccal szállt le a gépről. Majd megállás nélkül az autóhoz ment, kicsit sem törődve a fotósokkal, de a férjével sem.  

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó