Varga Judit válik

Több mint egy évtizednyi házasság után külön utakon folytatja életét Varga Judit miniszter és férje, Magyar Péter – tudta meg a Blikk. A lap tudósítóit legutóbb karácsonykor fogadta a pár, a Blikk szerint akkor nem volt jele konfliktusnak.

Varga Judit férje egyébként egy állami cég, a Diákhitel Központ vezérigazgatója. A pár három gyereket nevel.

A válás pontos okáról nincs információ, Varga és Magyar még a miniszter két hete leadott vagyonnyilatkozatában is házastársakként szerepeltek.

Varga Juditot 2018-ban ismerte meg a magyar közvélemény, mikor Gulyás Gergely hívására hazaköltöztek Brüsszelből, és Varga uniós kapcsolatokért felelős államtitkár lett, majd kb. egy év múlva igazságügyi miniszterré nevezték ki.

Az utóbbi hónapokban a család azért szerepelt a lapokban, mert kiderült, CSOK-támogatásból újították fel balatoni nyaralójukat, holott ez a konstrukció az otthonteremtést hivatott támogatni. Vargáék azzal védekeztek, hogy mikor felvették a támogatást, még úgy tervezték, hogy a 151 lakosú Balatonhenyén telepszenek le.

Varga Judit és férje a miniszter Facebook-oldalán tettek közzé egy posztot, ebben azt írják, semmilyen, a magánéletüket érintő kérdésre nem kívánnak válaszolni.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó