Fernando Alonso elhagyta a kórházat

Több 444 videó?
Szeretném
Fernando Alonso 2015. február 20-án Spanyolországban.Fotó: LLUIS GENE/AFP

Spanyol médiaértesülés szerint 4 nappal a közúti balesete után elhagyhatta a kórházat a kétszeres Forma-1-világbajnok Fernando Alonso, aki állkapocstörést szenvedett csütörtökön, amikor kerékpáros edzés közben elütötte egy autó.

A 39 éves versenyzőt a baleset után egy svájci kórházban megműtötték, ma pedig a Cuatro televíziós társaság a Twitteren olyan fotót közölt, amin az intézményt elhagyó Alonso volt látható.

A spanyol pilóta csapata, az Alpine egyelőre nem adott ki hivatalos közleményt Alonsóval kapcsolatban, de a baleset után arról számolt be, hogy a versenyző pár nap pihenés után tovább folytathatja az edzéseit és a felkészülést az idei szezonra, a visszatérése nincs veszélyben.

A 2005-ös és a 2006-os év világbajnoka 2018 végén távozott az F1-ből, tavaly indult a Dakar-ralin, de kipróbálta már magát az amerikai IndyCar sorozatban is, a legendás, 24 órás Le Mans-i viadalt pedig 2018-ban és 2019-ben is megnyerte. Alonso az idén tér vissza az F1-be, ami március 28-án, Bahreinben kezdődik. (MTI)