Bozótvágóval kergette haza a fia születésnapi vendégeit egy borsodsziráki férfi

Egy 62 éves férfit hallgattak ki garázdaság megalapozott gyanúja miatt a Rudabányai Rendőrőrs nyomozói.

A gyanúsított szombaton éjfél előtt a borsodsziráki otthonában konfliktusba keveredett a fia születésnapi vendégeivel, és a police.hu azt írja: a felbőszült apa egy bozótvágó késsel fenyegette meg a vendégeket. A rendezvényről menekülő fiatalokat a férfi az udvaron is megkergette, de személyi sérülés nem történt.

Fotó: police.hu

A bejelentés után a rendőrök elfogták a garázdát, aki a gyanúsítotti kihallgatása során a vallomástételt megtagadta. (police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.