Teológusok is kiborultak, amiért Ciprus „istenkáromló” dalt indít az Eurovíziós Dalfesztiválon

ZENE
2021 február 28., 18:50

Fenyegetőzés és rendbontás miatt állított elő a rendőrség egy férfit Cipruson, miután uszítani próbált másokat a szigetország közszolgálati csatornája ellen, amiért szerinte „istenkáromló” dalt indítottak az idei Eurovíziós Dalfesztiválon.

A férfinak a Ciprus színeiben induló Elena Tsagrinou, görög énekesnő El Diablo című száma nem tetszik. Ebben Tsagrinou arról énekel, hogy odaadta a szívét az ördögnek, mert az azt mondta neki, hogy ő az angyala.

A dal ellen tiltakozó férfi nincs egyedül a véleményével, a ciprusi hírügynökség szerint helyi iskolákban tanító teológusokból is „undort” váltott ki a szám, és ők is örülnének, ha visszavonnák azt, mondván, hogy abban „örökké tartó odaadást és szerelmet ígérnek a sátánnak”.

A hírügynökség szerint a ciprusi közszolgálati csatorna telefonhívásokat is kapott, amiben azzal fenyegetőztek, hogy fel fogják gyújtani őket a dal miatt.

És akkor most, hogy már mindenki fejében él valami borzalmasan durva elképzelés arról, hogy milyen szörnyen ijesztő és visszataszító lehet ez a dal, érdemes meghallgatni és megnézni a tökéletesen Eurovízió-kompatibilis El Diablo című számot és a klipjét, amiben Elena Tsagrinou a vizes hatású hajával csiliszószról, tacóról, bulizásról meg szerelemről énekel.

link Forrás

(AP)