Koronavírus-számok Magyarországon 05.07.
Elhunytak + 106 Σ 28 403
Kórházban - 249 Σ 3 855
Fertőzöttek + 1 541 Σ 789 188
Tesztek + 18 647 Σ 5 494 198
Egyszer oltottak + 50 835 Σ 4 203 873

Szárnyas étteremmé alakítottak át a járvány miatt földön veszteglő repülőgépeket Ázsiában

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

Előbb a szingapúri Singapore Airlines, most pedig a japán ANA légitársaság találta ki, hogy ha nem is repülhetnek a járvány miatt, valahogy megpróbálnak pénzt csinálni a földön parkoló gépeikből.

Az ANA légitársaság egyik gépe.Fotó: CHARLY TRIBALLEAU/AFP

Étteremmé alakították át őket, és első- illetve másodosztályú menüket is kínálnak. A legdrágább repülős étkezésért Japánban 165 ezer  forintnak megfelelő jent kérnek, de így is van elég foglalás a gasztro-utazásra. (BBC)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.