Az MTI is beszámolt róla, hogy Mészáros Lőrinc nyert egy közbeszerzésen

gazdaság
2021 április 06., 16:58

Meglepő módon az MTI is beszámolt arról, hogy Mészáros Lőrinc holdingja, az Opus Global érdekeltségébe tartozó társaságok közbeszerzéseken nyertek.

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján megjelent közlemény szerint az Opus Global Nyrt. közvetett tulajdonában álló Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. a VABEKO Műszaki Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-vel 70-30 százalék arányú konzorciumban az MVM Főgáz Földgázhálózati Kft. által gázelosztóvezeték rekonstrukciós munkákra kiírt közbeszerzéseken a legjobb ár-érték arányt tartalmazó nettó 311 237 470 forint és nettó 431 237 406 forint összegű ajánlatával nyert.

Megjegyzik, hogy az Opus Global Nyrt. a Budapesti Értéktőzsde 5. legnagyobb vállalata, részvényeivel a BÉT prémium kategóriájában kereskednek. Az utóbbi egy évben a papírok legmagasabb ára 324,5 forint, a legalacsonyabb 196,2 forint volt.

Rogán Antal lakása, amit a saját kabinetfőnöke apjától bérel
photo_camera Fotó: botost/444

Korábban egyébként a VABEKO építette azt a házat, ahol jelenleg Rogán Antal lakik. A cég korábban is dolgozott már együtt Mészáros Lőrinccel gázügyi projektekben.