Nem érti a Bayer Zsolt által kipécézett nő, hogy miért pont őrá próbálta fizikailag is ráuszítani a követőit a publicista

INTERNET
2021 április 14., 10:40

“Folyamatosan kapom a zaklató messenger üzeneteket, finomabb és trágárabb kivitelben. Nem értem miért én lettem a célpont.”

Ezt az a nő mondta a 444-nek, akit Bayer Zsolt publicista hétfőn egyrészt doxolt, vagyis megnevezett egy fb-posztjában, másrészt arra buzdította a követőit, hogy személyesen is zaklassák őt. Bayer azon háborodott fel, hogy a Facebook Fidesz-ellenes szubkultúrájában egy első látásra is hamis grafika kezdett keringeni, ami - tényleg hazug módon - azt állítja, hogy Semjén Zsolt a napokban lelőtt két védett gólyát. Mint megírtuk, a primitív hamisítványt egy halott gólyákat mutató török fényképből és egy híres magyar sajtófotóból ollózták össze, utóbb eredetijén Semjén épp hogy szabadon engedett egy madarat.

Bayer olyan indulattal esett neki a hamis képmegosztójának, mintha minimum ő lenne a hamisítvány forrása. De mint megírtuk, a grafikát saját bevallása szerint is Dániel Péter NER-ellenes aktivista posztolta először. A nő a HVG kérdésére azt mondta, hogy ő maga nem az első, hanem a többezredik továbbosztója volt a képnek, amiről a lapnak azt állította, hogy neki nem tűnt fel, hogy ne lenne igazi. Egy ismerőse oldalán látta, kommentet sem fűzött hozzá, csak megosztotta.

Az egészben egy jó hír azért van: Bayer hecckampánya ellenére legalább személyesen nem zaklatta senki az asszonyt, aki önmagát hétköznapi nőként jellemezte, “aki reggel felkel, elmegy dolgozni, este hazajön”.