Schanda: Kommunisták

„Felettébb visszatetsző, amikor önök kommunistáznak, akik az áhított hatalom megszerzése érdekében összefogtak a magyar kommunista párt utódpártjaival” - írta Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára, miután a párbeszédes Szabó Tímea és az LMP-s Ungár Péter a IX. kerületbe tervezett kínai Fudan Egyetem több százmilliárdos kínai hitelből megvalósuló fejlesztéséről kérdezték.

Schanda azt írta, a Diákváros és a Fudan Egyetem is fel fog épülni, és ezzel Budapest nagyon jól jár majd. Válasza fennmaradó részében kommunistázta a kérdezőket.

„A baloldalon kommunista tempóban gyártják és terjesztik az álhíreket, ahogyan kommunista tempóban támadják a biztonságos és hatékony vakcinákat is, miközben magukat beoltatják velük. Ahol csak tudják, akadályozzák és hitelteleníteni próbálják a koronavírus-járvány elleni védekezést. Álságos, amit önök művelnek, vezérük, Gyurcsány Ferenc parancsára.”

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.