A kiesés elől menekülő ZTE idegenben verte 4:1-re a Felcsútot

Nagy meglepetésre a kiesés ellen küzdő Zalaegerszegi TE 4:1 arányú győzelmet ért el a Puskás Akadémia FC ellen a héten hétéves ékszerdobozban, a Puskás Ferenc Labdarugó Akadémia Panco Arénájában.

A mérkőzés 10. percében Komáromi még a felcsútiaknak szerzett vezetést, de az egerszegi, egyébként a Puskásból kölcsönbe érkezett Favorov már a 13. percben kiegyenlített. A fordulás után a ZTE a hajrában döntötte el a meccset két cserejátékosnak köszönhetően. Tajti góljával a 75. percben szerezték meg a vezetést, majd az egykor nagy reménységnek indult Futács Márkó a 88. és a 92. percben is betalált. A gólpasszt mindkét esetben Tajti adta. (Via MTI)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.