A tolvaj egy közeli bokorban aludt egy gázpalackot ölelgetve

Hétfő délután egy monori ház tulajdonosa kihívta a rendőröket, mert egy közeli bokorban egy alvó férfit talált, aki egy gázpalackot ölelgetett. A rendőrök felébresztették a férfit, aki összefüggéstelenül válaszolt, azt sem tudta, hol van. A rendőrök viszont ismerték, korábban többször vitték már be lopásért.

A 23 éves férfit elfogták és előállították. Kiderült, további hat, október óta elkövetett lopással gyanúsítható. O. József zsákmányai között volt kerékpár, sör, húsdaráló, benzines kanna, gázpalack, fűnyíró és néhány ezer forint is. Átmászott a kerítésen, vagy egyszerűen csak besétált a nyitott kapun, és elvitte, amit talált, mondván, ami a földön van, az biztos szemét, és a tulaj kidobásra szánta, neki pedig jól jött.

Fotó: police.hu

A Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az azóta letartóztatott O. Józseffel szemben hét rendbeli lopás gyanúja miatt folytat eljárást. (police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.