Lemondott az Országos Atomenergia Hivatal főigazgatója

A Magyar Közlönyben megjelent határozatból derült ki, hogy csütörtökön megszűnik Fichtinger Gyula, az Országos Atomenergia Hivatal főigazgatójának megbízatása, miután lemondott posztjáról. 

Fichtinger 2013 óta vezette a hivatalt, de önéletrajza szerint 1991 óta végig ott dolgozott különböző beosztásokban, nukleáris biztonsági felügyelőtől a főigazgató-helyettesig.

Fotó: Youtube


A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.