Csányi Sándor a magyar válogatottról: Cristiano Ronaldo egyértelműen visszaesett, a mieink meg fejlődtek

futball
2021 május 12., 18:40

Csányi Sándor volt az InfoRádió Aréna című műsorának vendége, és elmondta, hogy arra számít, hogy a magyar gazdaságban lesz egy viszonylag meredek, folyamatos emelkedés.

link Forrás

Az ország második leggazdagabb embere (Orbán Viktor Mészáros Lőrinc után) a hitelmoratóriumról azt mondta: „Magyarországon, egyedül a világon, mindenki saját döntése nélkül részt vehetett a moratóriumban. Ennek ellenére a lakosságnak csak a fele vett részt benne. Vannak példáink, olyan országokból, ahol jelen vagyunk és véget ért a moratórium, hogy nem lesz drámai hatása, 5 százalék alatt lesz várhatóan a problémás hitelek aránya a moratóriumban résztvevők körében.” Szerinte szükség lesz „olyan adósvédelmi intézkedésekre, amelyeket a bankok már saját hatáskörben is meg tudnak tenni”.

Az OTP elnök-vezérigazgatója az OTP-ről azt mondta: „A jelenlegi ismeretek alapján az OTP semmilyen értelemben nem verhető meg sem Magyarországon, sem a régióban.”

Csányi végül beszélt a foci-Eb-ről, amin a magyar válogatott a legnehezebb csoportot kapta. Azt mondta:

„2016-ban is majdnem megvertük a portugálokat, és nem hiszem, hogy ők jobbak lettek. Cristiano Ronaldo egyértelműen visszaesett a formáját tekintve, én meg úgy érzem, hogy a mieink fejlődtek, tehát bátran nézünk a jövőbe, remélem, hogy nem lesz majd csalódás a vége.”