Bill Gates állítólag Jeffrey Epsteintől kért tanácsot, hogy mit kezdjen „mérgező házasságával”

bulvár
2021 május 18., 05:16

Furcsa elképzelésnek tűnhet, de Bill Gates állítólag épp Jeffrey Epsteint találta meg azzal, hogy adjon neki tanácsot arra vonatkozóan, hogyan kezelje „mérgező házasságát”. A Microsoft-mogul 2011 és 2014 között több tucatszor találkozott Epsteinnel, források szerint nagyon tetszett neki az az exkluzív férfiklub hangulat, ami Epsteint körbelengte. Menedékként tekintett az akkor már szexuális bűncselekményért egyszer elítélt férfi manhattani lakására, ahova megromlott házassága elől mehetett.

Bill Gates szóvivője természetesen cáfolta a híreket: azt nyilatkozta, a milliárdos sosem nem kért vagy kapott személyes jellegű tanácsokat Epsteintől, egyáltalán nem beszéltek a házasságáról, és a feleségét sem becsmérelte neki. A szóvivő azt is vitatta, hogy a két férfi ilyen sokszor találkozott volna.

photo_camera Bill Gates, milliárdos. Fotó: Ramin Talaie/Getty Images

Ha konkrét tanáccsal Epstein nem is segített neki, a váláshoz közvetetten hozzájárult: a hírek szerint Melinda Gates már két éve tervezte a válást, amiért a férje túl sokszor találkozott Jeffrey Epsteinnel. Szintén vasárnap derült ki az is, hogy a 2000-es években Gatesnek viszonya volt egy alkalmazottjával. (Vice)