Britney Spears elnézést kért, amiért úgy tett, mintha jól lenne

június 25., péntek 6:45

Miután június 23-án a Los Angelesi Legfelsőbb Bíróságon egy meghallgatáson évek óta először beszélt a nyilvánosság előtt helyzetéről, Britney Spears Instagramján kért elnézést, amiért eddig úgy tett, mintha jól lenne.

„Elnézést, amiért az elmúlt két évben úgy tettem, mintha jól lennék. A büszkeségem miatt tettem így, és mert szégyelltem elmondani, mi történt velem. (...) Ha hiszitek, ha nem, az, hogy úgy tettem, mintha jól lennék, valójában segített”

– írta Spears legutóbbi Instagram-posztjában egy Einstein-idézet mellett.

Hozzátette, hogy mindezt az anyjától tanulta, aki gyerekkorukban is minden esetben úgy tett, mintha minden rendben lenne.

A 39 éves Britney Spears 2008 óta él apja gondnoksága alatt, élete minden mozzanatát és pénzügyeit is Jamie Spears felügyeli és intézi. Június 23-án az énekesnő ez ellen szólalt fel a bíróságon, ahol az elmúlt éveket emberkereskedelemhez hasonlította. Állítása szerint nem engedték, hogy összeházasodjon barátjával, hogy újra gyereket vállaljon, még orvoshoz sem engedték, hogy eltávolíthassa a fogamzásgátló spirálját. Emellett munkára kényszerítették, betegen is dolgoztatták, begyógyszerezték, 60 millió dolláros vagyonából csupán zsebpénzt adtak neki, apja pedig még azt is megszabta, hogy felújíthatja-e a konyháját vagy sem.

Bírósági meghallgatása után Mariah Carey és Justin Timberlake is kiállt az énekesnő mellett.

„Azok után, amit láttunk ma, mindannyiunknak támogatnunk kell Britneyt. Függetlenül a múltunktól, jótól és rossztól és függetlenül attól, hogy mikor történt. Ami történik vele, az nincs rendben. Soha egy nőt sem szabad korlátozni abban, hogy döntéseket hozzon a saját testével kapcsolatban” – írta Justin Timberlake, aki a kétezres évek elején járt az énekesnővel.