Varga Judit még Lewis Hamiltontól is megvédi a magyar gyermekeket

POLITIKA
2021 július 29., 18:02

Igazi nagyágyút, Varga Judit gyorstüzelésű igazságügyi Facebook-influencert vetette be Magyarország kormánya Lewis Hamilton brit autóversenyzővel szemben azután, hogy utóbbi a Forma-1 magyar nagydíja előtt a kormányzat furcsa nyelvén "gyermekvédelmi törvénycsomagnak" nevezett homofób jogszabályról nyilatkozván azt mondta, "[e]lfogadhatatlan, gyáva és félrevezető, hogy a hatalmon lévők ilyet vezessenek be".

link Forrás

"Sajnálattal láttam, hogy ma Lewis Hamilton is csatlakozott a gyermekvédelmi törvényünket támadó nemzetközi fake news-gyártók [sic!] táborához" - kezdte a rá jellemző lendülettel Varga, hogy utána némi önellentmondásba keveredve a saját állítása szerint gyermekek védelméről törvényt alkotó kormány tagjaként kijelentse: "a magyar gyermekek védelme a magyar szülőkre tartozik".

"Jómagam a KRESZ vizsgára nem a sajtóból készültem, hanem tankönyvekből. Javaslom Lewis Hamiltonnak is, hogy mielőtt butaságokat állít, olvassa el a magyar gyermekvédelmi törvényt. A cipész maradjon a kaptafánál, a FORMA 1-es [sic!] pilóta pedig az autóversenyzésnél" - tette hozzá a frappáns visszavágások kormányzati felelőse, majd zárásként sok sikert kívánt Hamiltonnak a Hungaroringen. A posztot amúgy egy olyan fotóval illusztrálta, amelyen ő maga is autóban ül. A jobb hátsó ülésen.