A Felcsút honlapja a 0-5-ös kiesés után: Mindkét találkozón dominálni és irányítani tudtuk a játékot

magyar foci
2021 július 30., 11:43

Kettős vereséggel, 0-5-ös gólkülönbséggel esett ki a Puskás Ferenc nevét bitorló Felcsút az Európa Konferencia Liga selejtezőjéből, miután csütörtök este hazai pályán is kétgólos vereséget szenvedtek a jóval kevesebbet érő játékoskerettel rendelkező lett FK Rīgas Futbola Skolától.

photo_camera Fotó: Vasvári Tamás/MTI/MTVA

Az eltérített magyar közpénzekből irreálisan felduzzasztott Felcsútnál a jelek szerint nem törte meg a lelkesedést, hogy az Orbán Viktor háza melletti telekre épített stadionban játszó csapat már júliusban búcsúzik az európai kupaküzdelmektől, a klub honlapjára felkerült meccsösszefoglalóban ugyanis sietnek leszögezni:

„A párharc összecsapásairól elmondható, hogy mindkét találkozón dominálni és irányítani tudtuk a játékot, azonban északi ellenfelünk legnagyobb fegyverére, azaz a fejpárbajok megnyerésére nem volt ellenszerünk. Kis túlzással elmondható, hogy míg az ellenfél a két találkozón összesen 5 alkalommal próbálhatott meg gólt szerezni – sikeresen – addig a mi helyzetkihasználásunk sajnos gyenge volt.”

Még egyszer: Felcsút - FK Rīgas Futbola Skola idegenben 0-3, itthon 0-2, összesítésben 0-5. Kevesen múlt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.