David Schwimmer cáfolja, hogy járnának Jennifer Anistonnal

ÉLET
2021 augusztus 11., 08:55

David Schwimmer, a Jóbarátok sztárja a brit Independent kérdésére cáfolta, hogy járni kezdett volna Jóbarátok-beli kollégájával, Jennifer Anistonnal. Az Independent azért érdeklődött ilyesmiről, mert az angolszász bulvársajtó augusztus 8. óta ezen a témán pörög. Ekkor jelent meg a Closer hírességmagazin források és lesifotók nélküli cikke arról, hogy a kultikus sorozat két sztárja állítólag életükben először járni kezdett egymással, és sok időt töltenek együtt Aniston házában.

A két színész a Jóbarátok Újra együtt című, idén májusban bemutatott különkiadásában beszélt arról James Corden műsorvezetőnek, hogy a forgatás 10 éve alatt baromira buktak egymásra, de úgy alakult, hogy amikor az egyikük lépett volna, a másik épp járt valakivel, így végül sosem történt köztük semmi.

A Closer cikke - azon túl, hogy minimális “bizonyítékkal” sem szolgált - pár nappal azután jelent meg, hogy piacra dobtak egy sor hivatalos Jóbarátok merchandising ruhadarabot. A reklámkampány részeként Aniston és Schwimmer is posztolt a témáról az Instagramra, marketingokokból egymással évődve.

Kevés klasszikusabb bulvármagazinos marketingfogás akad a szerepük szerint egymásba szerelmes színészek való életbeli kapcsolatának meglebegtetésénél.