Üdvözöljük a bűzös, bűnös Budapesten!

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
augusztus 16., hétfő 17:49
11

Ha valaki csak az ingyen osztogatott Metropolból tájékozódik, akkor már egy hét alatt arra a következtetésre juthat, hogy nem Budapesten, hanem Gotham Cityben vagy valami apokaliptikus, nyomor sújtotta, életveszélyes övezetben él, aminek a határára még épphogy nem függesztették ki a biohazard táblát. A címlapon ugyanis elvétve olvasni jó híreket, a fővárosról pláne. Végignéztem az idén nyáron megjelent lapszámok szalagcímeit, hátha felnyitja a szemem a valóságra, mert eddig bizony isten nem vettem észre ezt a sok rettenetet. (Bele se merek gondolni, mi lett volna, ha végig is lapozom őket, egy Tarlós forever homloktetkó minimum.)

A káosz szó legalább tízszer fordult elő a címlapokon június 1. óta, és a Metropol a jelek szerint a főpolgármestert Belzebub földi megtestesülésének tartja, mert az esetek felében egyenesen Karácsony-káoszként jellemzik az aktuális problémát. A „bűz és mocsok” szintén kedvenc fordulatuk, és a „szégyen” is jó néhányszor ott virított a címlapokon.Nem hiszik el, hogy Karácsonynak egyetlen jó intézkedése sincs? Pedig ez a kétbalkezes nyikhaj mindent, de MINDENT elront, amihez hozzányúl! Vegyük például a Lánchíd felújítását. Áll a munka, a melósok szerint sose lesz kész. Aztán eltüntették a Clark körforgalomból a virágágyást, és a foci-Eb-re időzítették a munkát. Ha ez nem lenne elég, a főpolgármester azt is megtiltotta, hogy fényfestés legyen a hídon. Egy szaros fényfestést nem ad nekünk, hogy egy kicsit ünneplőbe öltözhessen a szívünk!

Fotó: Metropol / Facebook

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt