Rémálmaid lesznek tőle, olyanra sikerült az orosz minisztérium új kabalafigurája

idióta rekordok
2021 augusztus 18., 14:15
comments 2

Azt már eddig is tudni lehetett, hogy nem mindig méznyalás az orosz Rendkívüli Helyzetek Minisztériumában dolgozni. Amikor például Krím kormányzója idén júniusban motorcsónakos látogatást tett az árvíz borította Kercs városában, a tárca három munkavállalója úszva, öltönyben volt kénytelen követni őt.

Egy másik alkalmazottnak most a maszkottörténet egyik legijesztőbb kabalafigurafejét kell viselnie.

A minisztérium tulai kirendeltsége ugyanis kitalálta, hogy a helyi gyerekek biztosan sokkal hamarabb szívják majd magukba az alapvető tűzvédelmi ismereteket, ha azokat nem egy unalmas bürokrata magyarázza el nekik.

"Mit szólnátok inkább egy sorozatgyilkoshoz?"

- hangozhatott el a kreatív megbeszélésen és az ötletet tett követte. Íme a tulai gyerekek álmainak új főszereplője:

Ők még nem tudják, hogy ő nem más, mint Bol-dog, a legijesztőbb magyar kabalaállat gazdája.

photo_camera Szegény Bol-Dog itt még szolgálatban volt, a Nemzetközi Úszószövetség küldötteit ijesztgette.

Az orosz minisztériumban azért gondoltak egyébként kabala gyanánt süteménylényre, mert Tula egy mézeskalácsra emlékeztető süteményről híres Oroszországon belül. A kabalatervező ügyes kezét és jó szemét bizonyítja, hogy az igazi tulai prjanik így néz ki

vagy így

azaz kiköpött olyan, mint hősünk, a tűzvédelmi előadó.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt