Mészárosék 220 zsák búzával segítik a rászoruló gyerekeket segítő szervezeteket

ÉLET
2021 augusztus 19., 9:42
comments 13

„A Mészáros Csoporthoz tartozó agrárvállalkozások mintegy 220, nemzeti színű szalaggal átkötött búzával teli zsákot adnak át a hozzájuk legközelebb eső átadási pontra a Magyarok Kenyere elnevezésű program keretében a rászoruló gyerekeket segítő szervezeteknek” – írja közleményében a Mészáros Csoport.

photo_camera Fotó: Mészáros Csoport

A közleményből az is kiderül, hogy a nemzeti színű szalagokkal átkötött zsákokba annak ellenére is „első osztályú búza kerül a programban részt vevő szántóföldi növénytermesztő cégektől”, hogy „az aszály, a heteken át tartó csapadékmentes időszakok, a sorra dőlő melegrekordok és a néha váratlanul lecsapó jégesők rengeteg kihívás elé állították a növénytermesztőket”.

A búzát szerencsére nem a szervezeteknek és nem is a gyerekeknek kell megőrölniük, azt többek közt a szintén Mészáros Csoporthoz tartozó Talentis Agro Zrt. tulajdonában álló Aranka Malomban elintézik.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt