Karácsony Gergely egy nap alatt összegyűjtötte a húszezer aláírást

POLITIKA
2021 augusztus 24., 04:50
comments 1

„Kollégáim jelzése alapján már hétfőn, kevesebb mint 24 óra alatt összegyűlt a szükséges 20 ezer aláírás, köszönöm, megtisztel a bizalom” - írta Facebook-oldalán a főpolgármester.

link Forrás

Hétfőn kezdődött az aláírások gyűjtése az ellenzéki előválasztáson. Erre két hetük van a jelölteknek. Szeptember 8-ra derül majd ki, kik kerülnek fel a szavazólapra. Az előválasztás első fordulója pedig szeptember 18-26. között lesz, online és személyes szavazással. A 444-en bemutatjuk a jelölteket és követjük az előválasztás alakulását itt.

Jakab Péter hazai pályán, Miskolcon kezdte az éles kampányt.

link Forrás

Dobrev Klára három különböző városba is ellátogatott az első napon.

link Forrás

Fekete-Győr András „nagyon sok sok pacsit, mosolyt, aláírást, és megannyi pozitív energiát” gyűjtött.

link Forrás

Márki-Zay Péter is utazott, ő Budapesten kezdte meg az aláírások gyűjtését.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.