Rossz bőröndöt vitt haza a reptérről, olimpiai aranyat talált benne

külföld
2021 augusztus 25., 10:56
comments 1

Rossz bőröndöt vitt haza a Los Angeles-i reptérről egy amerikai férfi, és egy olimpikon tokiói aranyérmét találta benne.

Mark Ernst TikTok-videójában azt állítja, hogy a hazaúton a kocsiban vette észre, hogy nem a saját bőröndjét kapta fel a repülőtéren a múlt héten.

Ernst szerint egy fekete, Kirkland márkájú bőröndről van szó, ami a Costco, egy amerikai diszkontlánc sajátmárkás terméke, és sok embernek van ugyanolyan. A bőröndön a 686 nevű snowboardos márka bilétája volt, amiből a férfi arra következtetett, hogy az érem tulajdonosa talán gördeszkás lehet. Több sportolóval felvette a kapcsolatot, de nem találta meg az arany gazdáját.

A férfi azt mondja, a reptérnek és a légitársaságnak is jelentette az esetet. A TikTok-videót öt napja töltötte fel, de eddig senki sem jelentkezett az éremért.

A kommentelők egy része szerint az érem hamis, és Ernst a népszerűsége növelésére találta ki az egész sztorit. Szerintük az érem peremén ott kellene lennie, hogy milyen sportban szerezte a tulajdonosa, és ez alapján Ernst ki tudná deríteni, kié az arany, a férfi viszont eddig nem tisztázta ezt a kérdést. (news.com.au)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.