Vissza minden, marad a pornó az OnlyFansen

2021 augusztus 25., szerda 13:23
4

Váratlanul visszavonta korábbi bejelentését az OnlyFans, maradnak a szexuálisan explicit tartalmak az oldalon.

Az OnlyFans augusztus huszadikán jelentette be, hogy októbertől nem engedélyezi szexuálisan explicit tartalmak közzétételét, és inkább a „mainstreamebb” tartalmakra koncentrál majd. A döntés azért is váltott ki nagy negatív visszhangot, mert az előfizetéses rendszeren működő oldal gyakorlatilag a pornónak köszönhetően lett elképesztően népszerű.

A tiltásról szóló döntésnél arra hivatkoztak, hogy a cégre nyomást gyakoroltak a bankok és más fizetési felületek szolgáltatói, mivel erős fenntartásaik voltak az OnlyFans tartalmaival kapcsolatban.

A friss közleményben azt írják, biztosították a szükséges garanciákat, hogy „támogathassák sokszínű alkotói közösségüket”, és továbbra is „minden alkotónak otthont nyújtanak”.

Több tartalomgyártó már elkezdte letörölni a beígért új szabályt sértő tartalmait, és vannak, akik más platformra próbálták terelni a rajongóikat. (The Verge)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt