Egy háromezer négyzetméteres sportcsarnok is épül a Mezőhegyesi Ménesbirtokon

belföld
2021 augusztus 26., 10:11
comments 2

Egy háromezer négyzetméteres sportcsarnokot is felhúznak a Lázár János által felügyelt Mezőhegyesi Ménesbirtokon, az épület kivitelezőjét most keresik, írja az mfor.hu. A közbeszerzési felhívás szerint szeptember 13. a határidő.

Az épületet a főépítész korábbi nyilatkozata szerint 2022 végén akarták átadni, de ez szinte biztosan későbbre tolódik. Idén maximum az alapkőletételre kerülhet csak sor, a 18 hónapos kivitelezés átcsúszhat 2023-ra.

A pályázati kiírás szerint az épületnek két térrésze lesz, egy fejépület előcsarnokkal, illetve egy küzdőtér 280 fős lelátóval, ami eredetileg 350 fős lett volna.

A Lázár János felügyelte birtokon ezen felül más építőipari munkálatok is zajlanak: a Központi Ménesudvar felújítása, a Kossuth utca felőli balesetveszélyes kőkerítés elbontása és újraépítése.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.