Már augusztus 30-tól érvényesek a szeptemberi helyközi bérletek

közlekedés
2021 augusztus 26., 10:17

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium döntése alapján a vasúti és közúti közösségi közlekedési szolgáltatók 2021. augusztus 30-tól elfogadják a szeptemberi helyközi dolgozó- és tanulóbérleteket járataikon.

Az innovációs tárca a tanév fennakadásmentes indítása érdekében két nappal kiterjeszti a szeptemberi havi és első félhavi bérletek érvényességét. Az intézkedés célja a pénztári várakozási idők csökkentése, az utasok színvonalasabb kiszolgálása.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.