Orbán egy lépcsőn ülve beszélte meg olasz szövetségesével, hogyan kezelnék az afganisztáni válságot

POLITIKA
2021 augusztus 28., 10:16
comments 6

Novák Katalin szombaton posztolt egy képet arról, ahogy Rómában egy lépcsőn ül Orbán Viktorral és Giorgia Melonival, az olasz Fratelli d'Italia nevű posztfasiszta párt elnökével. Meloni volt az, aki miatt a focimániás miniszterelnök kihagyta a magyar válogatott Müncheni meccsét. Elvileg a Fidesz vele építené újra az európai szövetségi rendszert az Európai Néppárt elhagyása után.

photo_camera Fotó: Novák Katalin/Facebook

A szombati találkozóról szóló közlemény szerint a tárgyaláson szóba került az európai jobboldal helyzete és az újból erősödő migrációs veszély is. Közös céljuk az, hogy újra a jobboldal legyen a legnagyobb politikai erő Európában.

Szóba került az afganisztáni összeomlás miatt várható migrációs nyomás témája. Orbán Viktor és Giorgia Meloni egyetértettek abban, hogy a tömeges befogadás nem megoldás, a segítséget kell odavinni, nem a bajt idehozni. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt