Trump gratulált Orbánnak

POLITIKA
2021 augusztus 31., 14:55
comments 6

Donald Trump volt amerikai elnök augusztus 12-én levélben gratulált Orbán Viktornak:

photo_camera Forrás: Orbán Viktor/Facebook

Trump – aki még mindig ki van tiltva a legnagyobb közösségimédia-platformokról, amióta januárban felhergelte a híveit, akik közül sokan megostromolták a Capitoliumot – külön kézzel írta oda, hogy szép munka volt a foxos Tucker Carlson magyarországi show-ja, és: „Büszke vagyok rád!”

Trump és a felesége, Melania üdvözölte Lévai Anikót is, illetve hálát mondott Orbán barátságáért és azért, hogy továbbra is küzd a közös értékeikért.

photo_camera Orbán és Trump a Fehér Házban 2019. május 13-án. Fotó: Chris Kleponis/CNP via AFP

A levelet most megosztó Orbán erre a Facebookon annyit írt: „Thanks for watching. 😎”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt