Róma előtt Horvátországban volt vakáción az Orbán család

ÉLET
2021 szeptember 1., 11:35
comments 14

Családi vakáción lehetett az Orbán család Horvátországban, mielőtt Rómába utazott, írja a hvg.hu egy fotó alapján, amit egy olvasójuk küldött.

Augusztus 26-án küldött a 444-nek egy olvasó egy képet, amin Orbán Viktor, a felesége és a fia egy étteremben vacsoráznak Rómában, ahova Orbán eredetileg munkaügyben utazott, hogy részt vegyen a katolikus törvényhozók éves találkozóján. Később Orbán Balázs államtitkár azzal védte be a miniszterelnököt, hogy a rendezvényre rendszerint a politikusok hozzátartozóit is meg szokták hívni.

A hvg.hu egyik olvasója viszont augusztus 21-én 17.05-kor fotózta le feltehetően Orbánt és az apját, Orbán Győzőt az adriai Vis szigetén.

photo_camera Fotó: hvg.hu

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt