Róma előtt Horvátországban volt vakáción az Orbán család

ÉLET
2021 szeptember 01., 11:35

Családi vakáción lehetett az Orbán család Horvátországban, mielőtt Rómába utazott, írja a hvg.hu egy fotó alapján, amit egy olvasójuk küldött.

Augusztus 26-án küldött a 444-nek egy olvasó egy képet, amin Orbán Viktor, a felesége és a fia egy étteremben vacsoráznak Rómában, ahova Orbán eredetileg munkaügyben utazott, hogy részt vegyen a katolikus törvényhozók éves találkozóján. Később Orbán Balázs államtitkár azzal védte be a miniszterelnököt, hogy a rendezvényre rendszerint a politikusok hozzátartozóit is meg szokták hívni.

A hvg.hu egyik olvasója viszont augusztus 21-én 17.05-kor fotózta le feltehetően Orbánt és az apját, Orbán Győzőt az adriai Vis szigetén.

photo_camera Fotó: hvg.hu

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.