Az Orbán család római vakáción van

utazás
2021 augusztus 27., 06:40
comments 12

Rómában vakációzik az Orbán család, legalábbis olvasónk, Máté csütörtök este egy étterem előtt elhaladva észrevette a miniszterelnököt. A képen látszik, hogy Orbán Viktor felesége, Lévai Anikó és a fia, Orbán Gáspár is vele volt az asztalnál, de olvasónk szerint az egyik lányuk (vélhetően a legkisebb) is ott volt.

Orbán Viktor kormányfő háttal, fehér ingben, jobbra tőle Lévai Anikó, vele szemben pedig Orbán Gáspár honvédtiszt csütörtök este egy római étteremben
photo_camera Orbán Viktor kormányfő háttal, fehér ingben, jobbra tőle Lévai Anikó, vele szemben pedig Orbán Gáspár honvéd Fotó: Máté, olvasónk

Jó ideje nem árulják el, a miniszterelnök mikor és hol tölti a szabadságát, mindenesetre a fotó megmagyarázza, mostanában miért Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes írja alá a kormányhatározatokat, és hogy miért csak Szijjártó Péter fogadta Szergej Lavrov orosz külügyminisztert Budapesten.

Frissítés: kérdésünkre Havasi Bertalan közölte, hogy Orbán hivatalos látogatáson van Rómában.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.