800 millióért vett magának úszómedencés "mezőgazdasági területet" Mészáros üzlettársa Tihanyban

POLITIKA
2021 szeptember 05., 10:47
comments 2

Mészáros Lőrinc egy üzlettársa is telektulajdonos lett Tihanyban, írja a Klubrádió. A birtokukba került adásvételi szerződés alapján Keszthelyi Erik, aki a biztosítási üzletben partnere Mészárosnak, 2,33 millió eurórért, vagyis ~809 millió forintért vett egy 2502, papíron mezőgazdasági területként nyilvántartott, úszómedencés birtokot, rajta egy villának látszó, papíron "gazdasági épületként" nyilvántartott építménnyel.

Az adásvételi szerződés részlete, az irat teljes egészében a Klubrádió oldalán tekinthető meg.
photo_camera Az adásvételi szerződés részlete, az irat teljes egészében a Klubrádió oldalán tekinthető meg. Fotó: Klubrádió

Tihanyban amúgy Mészáros Lőrincnek is van egy medencés nyaralónak látszó gyümölcsöse, a NER tihanyi terjeszkedéséről pedig Boros Juli és Halász Juli tudósít folyamatosan.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.