Dunai Mónika: A buszra várva odalépett hozzám egy kedves rákosmenti fiatal, hogy támogatni szeretné aláírásgyűjtő akciónkat

POLITIKA
2021 szeptember 06., 16:46

A fideszes Dunai Mónika ezzel a nem mindennapi történettel jelentkezett a Facebookon:

„🚌A buszra várva odalépett hozzám egy kedves rákosmenti fiatal, hogy támogatni szeretné 🖊aláírásgyűjtő akciónkat.
Szerencsére mindig van a táskámban, így 😊bizalommal fordulhatnak akár közvetlenül hozzám, akár munkatársaimhoz a standoknál és a Fidesz irodában. #stopgyurcsány #stopkarácsony #rákosmente #kőbánya #aláírásgyűjtés #írdalá”

photo_camera Fotó: Dunai Mónika/Facebook

Aki egyébként kételkedne, hogy valóban vannak-e lelkes, aktív, Karácsony- és Gyurcsány-gyűlölő fiatalok, annak csattanós választ adnak a józsefvárosi Fidelitas keresztény-konzervatív fiataljai:

Mi is részt vettünk a hétvégi Fidelitas Szabadegyetemen, ma pedig már folytatjuk az aláírásgyűjtést!
photo_camera A képhez azt írták: „Mi is részt vettünk a hétvégi Fidelitas Szabadegyetemen, ma pedig már folytatjuk az aláírásgyűjtést!😎” Fotó: Józsefvárosi Fidelitas/Facebook

Az aláírásgyűjtést a Fidesz azért indította, hogy megakadályozza az ellenzék hatalomra kerülését. Ehhez az utcán gyűjtik az aláírásokat.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.