Dunai Mónika: A buszra várva odalépett hozzám egy kedves rákosmenti fiatal, hogy támogatni szeretné aláírásgyűjtő akciónkat

POLITIKA
2021 szeptember 06., 16:46
comments 12

A fideszes Dunai Mónika ezzel a nem mindennapi történettel jelentkezett a Facebookon:

„🚌A buszra várva odalépett hozzám egy kedves rákosmenti fiatal, hogy támogatni szeretné 🖊aláírásgyűjtő akciónkat.
Szerencsére mindig van a táskámban, így 😊bizalommal fordulhatnak akár közvetlenül hozzám, akár munkatársaimhoz a standoknál és a Fidesz irodában. #stopgyurcsány #stopkarácsony #rákosmente #kőbánya #aláírásgyűjtés #írdalá”

photo_camera Fotó: Dunai Mónika/Facebook

Aki egyébként kételkedne, hogy valóban vannak-e lelkes, aktív, Karácsony- és Gyurcsány-gyűlölő fiatalok, annak csattanós választ adnak a józsefvárosi Fidelitas keresztény-konzervatív fiataljai:

Mi is részt vettünk a hétvégi Fidelitas Szabadegyetemen, ma pedig már folytatjuk az aláírásgyűjtést!
photo_camera A képhez azt írták: „Mi is részt vettünk a hétvégi Fidelitas Szabadegyetemen, ma pedig már folytatjuk az aláírásgyűjtést!😎” Fotó: Józsefvárosi Fidelitas/Facebook

Az aláírásgyűjtést a Fidesz azért indította, hogy megakadályozza az ellenzék hatalomra kerülését. Ehhez az utcán gyűjtik az aláírásokat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.