Úgy tűnik, jöhet még egy csavar a homofób pedofiltörvényben

POLITIKA
2021 szeptember 15., 08:29

Kocsis Máté a Magyar Nemzetnek adott interjújában azt válaszolta arra a kérdésre, hogy maradt-e valami említésre méltó jogalkotási munka, amit még ebben a ciklusban elvégeznének, hogy

szeretnék „a gyermekvédelmi csomag további elemeit is a Ház elé vinni”, mert „van még tennivaló azon a területen”.

photo_camera Fotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA

Azt nem részletezte, hogy milyen tennivalókra gondolt, és hogy mivel módosítanák tovább a törvényt, amit a megszavazása előtt még teleírtak homofób módosítókkal.

A szándék nem lehet túl régi, a júliusban benyújtott őszi törvényalkotási programban még nem szerepel a gyermekvédelminek nevezett törvény módosítása.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.