Úgy tűnik, jöhet még egy csavar a homofób pedofiltörvényben

POLITIKA
2021 szeptember 15., 08:29
comments 8

Kocsis Máté a Magyar Nemzetnek adott interjújában azt válaszolta arra a kérdésre, hogy maradt-e valami említésre méltó jogalkotási munka, amit még ebben a ciklusban elvégeznének, hogy

szeretnék „a gyermekvédelmi csomag további elemeit is a Ház elé vinni”, mert „van még tennivaló azon a területen”.

photo_camera Fotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA

Azt nem részletezte, hogy milyen tennivalókra gondolt, és hogy mivel módosítanák tovább a törvényt, amit a megszavazása előtt még teleírtak homofób módosítókkal.

A szándék nem lehet túl régi, a júliusban benyújtott őszi törvényalkotási programban még nem szerepel a gyermekvédelminek nevezett törvény módosítása.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt