Az MSZP kizárna egy Békés megyei jelöltet, mert bement a szavazósátorba, és utasításokat adott

POLITIKA
2021 szeptember 18., 16:14

Tóth Bertalan, az MSZP elnöke szerint egy Békés megyei jelölt megsértette az előválasztás etikai szabályait, ezért ki kell zárni a versenyből, írja a Népszava.

Állítása szerint a jobbikos Szabó Ervin a sort megkerülve belépett a szavazósátorba, instruálni kezdte a bizottság tagjait, figyelte, miként szavaznak az érkezők, és felszólítás ellenére sem volt hajlandó távozni.

Szabót a DK, az LMP és a Mindenki Magyarországa Mozgalom is támogatja az orosházi körzetben, ahol MSZP-s és momentumos ellenfelekkel küzd. A 2018-as eredmény alapján ez nyerhető körzet lehet jövőre az ellenzék számára.

photo_camera Fotó: elovalasztas2021.hu

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.