Fidesz: Saját bénázásukat ne kenjék másra!

2021 szeptember 19., vasárnap 7:02
7

„Saját bénázásukat ne kenjék másra!” - ennyi volt a Fidesz reakciója az ellenzéki vezetők szombati kijelentéseire, amelyek az előválasztás informatikai rendszerének leállását egy Fidesz és a kormány közeléből érkező támadással kötötték össze.

Szombaton, nem sokkal azután, hogy megkezdődött az előválasztás, leállt a szavazáshoz használt informatikai rendszer. Először úgy tűnt, csak annyi az ok, hogy nagyon sokan akartak szavazni, később azonban a szervezők informatikai támadásról kezdtek beszélni. Hamar kiderült, hogy a voksolás csak hétfőn indulhat újra. Az ellenzéki pártok elnökei közös közleményükben azt írták szombaton:

„A hatalom emberei megijedtek attól, hogy az emberek szombat reggel tömegesen akarják kinyilvánítani a véleményüket az Előválasztáson, tömegesen kívánnak hitet tenni a változás mellett. Ám hiába indítottak támadást az intézmény informatikai rendszere ellen, innen is üzenjük nekik: tervük nem fog megvalósulni. A Karmelita kolostor urainak offenzívája csak ideig-óráig akaszthatja meg a munkát, a beavatkozás elhárítása után újult erővel folytatjuk a munkát. Hogy odafent még jobban megértsék, nyomatékkal üzenjük: Stop, Orbán!”

Erre válaszolt most a Fidesz a fentebb idézett egyetlen mondattal.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt