Mi a valószínűbb, az ellenzék bénázott, vagy a Fidesz hekkelt?

video
2021 szeptember 20., 14:41
comments 13
  • Szombaton délelőtt túlterheltség miatt leállt az ellenzéki előválasztás informatikai rendszere, a szavazást ezért csak hétfőn reggel tudták újrakezdeni.
  • Az ellenzéki pártok vezetői közleményükben a Fideszt okolták a leállásért, viszont egyelőre semmilyen nyom nem utal arra, hogy valóban a kormánypárt állna a támadás mögött.
  • Ennek ellenére több szavazónál betalált ez a narratíva, de sokan azt mondták, várjuk ki a vádaskodással a nyomozás végét.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt