Itt van az előválasztás sátrainak térképe

POLITIKA
2021 szeptember 22., 07:28
comments 1

Az előválasztás hivatalos oldalán, az elovalasztas2021.hu-n megtalálható a sátrak pontos helye, ahol le lehet adni a szavazatot. Fel is sorolták őket, de térképen is meg lehet nézni, hol érdemes leadni a szavazatot azoknak, akik személyesen szeretnék megtenni azt.

Sárgával az utazó sátrakat jelezték, ezek jellemzően egy-egy napot töltenek egy-egy helyen. A falvakban nagy jelentősége lehet annak, hogy mikor vannak ott az urnák. Míg zölddel az állandó szavazóhelyeket jelölték.

Reggeli cikkünkben írtuk, hogy két nap csúszással, de hétfőn elkezdődött az ellenzéki előválasztás. Az első nap 67 ezren vettek részt rajta. A szervezők azt mondták az indulás előtt, ha egy hét alatt lesznek 400 ezren, akkor már nagyon jól sikerült. Ha az érdeklődés nem zuhan nagyot a következő napokban, akkor ez a részvétel simán meglehet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.