Minőségi Újságírásért díjat kapott a 444 Kié a Balaton? című magazinja

díj
2021 szeptember 22., 04:26

A Főszerkesztők Fóruma augusztusban a 444 Kié a Balaton? című nyomtatott magazinját találta a legkiemelkedőbb újságírói teljesítménynek. A zsűri az indoklásban azt írja a negyedik Makrónkról, hogy

„tartalmilag is, küllemre is magas színvonalú, és üzleti konstrukciójában is újszerű vállalkozás”.

makro4_mockup_1

A Kié a Balaton? szerzője, Sarkadi Zsolt korábban így foglalta össze, miről szól a negyedik Makro: bemutatjuk, hogyan lett az elmúlt 200 évben egy három vármegye perifériáján elhelyezkedő, korábban teljesen haszontalannak tartott, mocsaras tóból a magyar idegenforgalom motorja, a nyár és a pihenés szinonimája, és hogy mit kellett mindezért feláldoznunk. Itt lehet megrendelni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.